0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Riviera Maison Flooring
Design vloeren. Perfectie in pvc.

Over Riviera Maison Flooring

Rivièra Maison zag het licht aan de Amsterdamse Overtoom, toen Jacques en Dini Teunissen op 1 maart 1948 een bloemenwinkel openden.

In 1985 nam hun zoon Henk Teunissen het roer over, en het merk groeide snel met nieuwe winkels verspreid over heel Nederland.Tegenwoordig is Rivièra Maison uitgegroeid tot een internationaal interieur-merk met verkooppunten over de hele wereld. In december 2022 onthulde Rivièra Maison zijn eigen collectie vloeren, onder de noemer ‘Rivièra Maison Flooring’.

De eerste collectie draagt de naam ‘The Long Island Collection’ en biedt een prachtige uitstraling met rustige houtstructuren in 6 nieuwe kleuren. Bovendien is deze collectie verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende mogelijkheden.

 

Kleur en interieur

Het bepalen van de kleuren voor Rivièra Maison Flooring was essentieel want kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven en dus ook in ons interieur. Kleuren hebben invloed op onze stemming, onze zintuigen en kleuren bepalen uiteindelijk of we iets aantrekkelijk vinden.

Een veilige vloer

Bij het kiezen van een veilige PVC-vloer met betrekking tot schadelijke stoffen zijn er enkele essentiële zaken om in gedachten te houden. Het is algemeen bekend dat goedkoop vaak duurkoop is, maar bij goedkope PVC-vloeren kun je nog veel andere “ingrediënten” krijgen die je liever niet in je huis wilt hebben. Daarom is het verstandig om hier wat meer aandacht aan te besteden. Je wilt immers niet alleen een veilige vloer voor jezelf, maar ook voor degenen om wie je geeft, zowel thuis als op het werk.