0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Luxaflex raamdecoratie
Voor ieder raam een oplossing

Raamdecoratie voor binnen en buiten

Interieur corner Wateringen verkoopt verschillende soorten binnen- en buitenzonwering. Van horren, plissé’s, jaloezieën tot shades. Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer en functionaliteit in een ruimte. Het biedt niet alleen privacy, maar kan ook helpen bij het reguleren van natuurlijk licht, het verminderen van inkijk en het toevoegen van stijl aan je interieur. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je behoeften en persoonlijke voorkeuren. 

 

Horren

Geniet van frisse lucht zonder last te hebben van hooikoortsklachten en insecten dankzij de installatie van horren voor ramen en deuren. Met de op maat gemaakte horren van Luxaflex® ben je verzekerd van kwaliteit.

Onze horren worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw ramen en deuren. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de meest geschikte horren voor jouw specifieke situatie. 

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een schitterende toevoeging aan elk interieur. Deze vorm van raamdecoratie bestaat uit horizontale lamellen waarmee je volledige controle hebt over de gewenste privacy en lichtinval. Bij Interieur Corner Wateringen  heb je een ruime keuze aan lamelbreedtes, kleuren en stijlen. Bovendien worden onze horizontale jaloezieën vervaardigd van gerecycled aluminium, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Terras zonwering

Met de juiste terraszonwering creëer je een comfortabele buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten, beschermd tegen de zonnestralen. Luxaflex® biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Zo kun je het hele seizoen door optimaal profiteren van je buitenomgeving.

Rolluiken

Luxaflex® Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Het rolluik kan worden opgebouwd uit 38 of 54 mm hoge lamellen, is solide en nauwelijks vervormbaar. De rolluiken zijn extra sterk en beveiligen tegen inbraak. 

Shutters

Op maat gemaakte shutters bieden een oplossing voor elke interieurstijl. Bij Interieur Corner  kun je terecht voor shutters op maat die perfect passen bij elke ruimte en bijna elk type raam.  Je kunt genieten van de functionaliteit en de esthetiek van shutters, zelfs in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Met Elements shutters creëer je een prachtige en duurzame raamdecoratie-oplossing voor elke kamer in je huis.

Duette Shades

Duette® Shades bieden comfort in huis. Het zorgt voor een perfecte balans tussen lichtinval en energie-efficiëntie, ongeacht het seizoen. De unieke honingraatstructuur van de Shades heeft een isolerend effect.

In de winter houden ze kou buiten en warmte binnen, waardoor je een aangename omgeving creëert. In de zomer werken ze juist andersom.