0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Montinique vloeren
Hoogwaardig, exclusief en slijtvast

Over Montinique vloeren

Wanneer je op zoek bent naar de allerbeste PVC-vloeren als een volwaardig alternatief voor houten parket of betonnen vloeren, dan is het A-merk Montinique een sterke kanshebber. Zowel letterlijk als figuurlijk zijn de PVC-vloeren van Montinique visueel prachtig, niet te onderscheiden van hout en buitengewoon duurzaam. Dit maakt de vloeren van Montinique een investering voor decennia van zorgeloos genieten, met een prachtige, warme, slijtvaste en ongelooflijk onderhoudsvriendelijke houten of betonnen uitstraling.

Traprenovatie

Droom je ervan om dezelfde naadloze houtlook op je trap te hebben als op de vloer van je benedenverdieping? Montinique maakt deze droom werkelijkheid. De hoogwaardige PVC-trapbekleding brengt de klassieke of moderne uitstraling van je woning tot leven. Met een PVC-trap creëer je een realistische houten uitstraling die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout. Een investering voor tientallen jaren puur genieten.

Warme uitstraling

Bij Montinique streven ze ernaar om laminaatvloeren te voorzien van brede planken, om de look van grote massief houten planken zo goed mogelijk te benaderen. De huidige laminaatvloeren van Montinique hebben planken met een lengte van 128 tot 220 cm en een breedte van 24 cm. Dit jaar gaan ze zelfs nog breder met onze nieuwe Laminaat Novelle XL Plank, die een indrukwekkende breedte heeft van 24,4 cm.