0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je onze meeste gestelde vragen. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet tussen vinden dan kun je ons altijd contacteren!

Wij maken gordijnen op maat in ons eigen atelier. Dit is mogelijk in een vlinderplooi, een trippleplooi of een waveplooi. Ons atelier maakt vitrage, inbetween gordijnen, overgordijnen en verduisteringsgordijnen. Wij leveren en maken ook vouwgordijnen, indien gewenst zelfs in dezelfde stof als de gordijnen die je hiervoor al gekozen heb. Indien gewest zullen we uw gordijnen inmeten en plaatsen.
Wij hebben diverse type gordijn railsen, maar onze basis rail is geschikt voor zowel vitrage als gordijnen. En zijn ook leverbaar als zwarte gordijnrails. Ook een gordijnroede is een mogelijkheid, deze worden ook op maat gemaakt en zijn ook weer leverbaar in het zwart. Al onze roedes en gordijnen worden op de mm op maat voor u gemaakt.
Wij leggen allerlei soorten vloeren zoals tapijt, laminaat, klikpvc, plakpvc, parket, visgraatvloeren van pvc, hout of parket, vinyl en marmoleum. Ook de evt. benodigde ondervloeren kunnen we voor u leveren en plaatsen. De vloeren kliklaminaat en klikpvc kan je ook zelf plaatsen. Bij de andere vloeren zullen we aanraden dit aan onze vakmensen over te laten.
Het leggen van een pvcvloer is kan met 2 dagen maar is afhankelijk van de m2 en hoe snel de egaline droog is. Tapijt, laminaat en vinyl is meestal in 1 dag te leggen, afhankelijk van de m2. Zwevend parket leg je in een dag, verlijmd parket 2 a 3 dagen. (deze vraag mag komen te vervallen mocht dat geen noodzaak zijn.
Wij leggen ook Hongaarsepunt in hout/ parket/ pvc maar echter kunnen de punten in de loop van de vloer enigszins wat van elkaar wijken. Hierdoor adviseren wij liever een visgraatvloer. Dit beide is mogelijk met een bies.
Wij adviseren onder tapijt rubber ondertapijt, onder laminaat adviseren wij een geluiddempende ondervloer omdat laminaat een gehorige vloer is. Onder vinyl ligt het aan de situatie van de ondervloer. Is het een plankenvloer waar het overheen moet dan hebben we een platenvloer genaamd marathon, deze egaliseert en is tevens geluiddempend. Onder marmoleum adviseren wij alleen een ondervloer als het geluiddempende moet zijn. Anders kan de vloer rechtstreeks op een glad geëgaliseerde betonvloer geplakt worden. Onder een lamel-parketvloer leggen we een geluidsisolerende ondervloer die tevens kleine oneven heden uit de vloer egaliseert. Een plankenvloer of een tapisvloer zijn ook te verlijmen op beton.
Onder een verlijmde pvc vloer is het belangrijk dat het geegaliseerd wordt mits de vloer van beton is. Is de vloer van hout dan adviseren wij er een jumpax ondervloer onder te doen. Deze ondervloer egaliseert, demp en isoleert de warmte. Bij klikpvc is egaliseren niet nodig mits je hem op een gladde vloer plaatst.

Het leggen van pvc hoeft niet veel rommel te geven.

Wij leveren verschillende merken meubels op bestelling. Wij hebben (bijna) geen meubels in de showroom op zicht staan.
Voor interieur advies komt u naar de winkel. Neem gerust foto’s mee van de woning of situatie zo kunnen wij makkelijk met u mee denken.
Als wij de maten van u ontvangen hebben zullen we een offerte op maat maken. Als u de order heeft geplaatst zullen wij alle maten nameten aan huis.
Als wij de maten van u ontvangen hebben zullen we een offerte op maat maken. Als u de order heeft geplaatst zullen wij alle maten nameten aan huis.
Op het leggen van vloeren zit 2 jaar volledige garantie. Mocht er na 2 jaar iets zijn zullen wij dit tegen kostprijs herstellen.
Ja graag! U bent altijd van harte welkom om u te oriënteren. Heeft u hierbij advies nodig maak dan naar voorkeur een afspraak. Mail hiervoor naar info@interieurcorner.nl
Een afspraak maken is gewest maar moet niet. Wilt u een afspraak maken mail ons op info@interieurcorner.nl
De levertijden hangen af van het product en de wachttijden van de leveranciers. Wij streven altijd naar zo een kort mogelijke levertijd en staan er dan ook om bekend om snel en professioneel te kunnen handelen.
Wij hebben geen webwinkel. Wij bieden graag de ouderwetse service en kwaliteit en nemen graag de tijd voor u.
Wij leggen alleen vloeren die bij ons zijn gekocht.
Wij werken samen met diverse schilderbedrijven uit de regio. Hierdoor kunnen wij u planning uit handen nemen.
Karakteristieke vloer; Door de juiste vloer te kiezen, geef je direct karakter aan je woning. Vooral een houtlook geeft een authentieke uitstraling én is altijd goed te combineren met verschillende kleuren en meubels. PVC met een houtlook is bijvoorbeeld een slimme keuze. Zo heb je de voordelen van een kunststofvloer, maar niet de nadelen van een echte houten vloer. Let er wel op dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming, aangezien dat in de meeste nieuwbouwhuizen standaard geplaatst wordt. PVC en vinyl zijn meestal goede keuzes. Ook behang op de muren is een goede keuze. Let hierbij op kleur en structuur. Naast het soort vloer en de kleur op de muren, maakt ook de juiste raamdecoratie een groot verschil in de mate van gezelligheid in een ruimte. Mooie zware gordijnen of contrasterende houten jaloezieën kunnen bijvoorbeeld veel karakter aan een nieuwbouwwoning toevoegen. Ook vloerkleden zijn echte sfeermakers. Ze geven een warme gezellige look aan anders kille ruimtes. Zeker voor de woonkamer en slaapkamer zijn grof geweven karpetten een super gezellige toevoeging!
Door gebruik van gordijnen, vloerkleden, tapijten, isolerende ondervloeren en behang kan je het huis beter isoleren. Dit geeft een fijnere leefomgeving en zorgt er op lange termijn voor een lagere energierekening,
Kom eens bij ons langs. Neem fotos en tekeningen van de woning mee. Dan kunnen wij je helpen om de juiste keuzes te maken.
Voorvloerverwarming is pvc de beste keus. Deze vloer is dun en wordt dus snel warm en pvc houd snel kamertempratuur aan dus voet fijner en warmer aan je voeten.
Rolluiken zorgen gelijk voor een anti inbraak situatie.
Minimaal 3 maanden voor je de sleutel krijgt.
Voor pvc kunnen we de bestaande plavuizen vloer egaliseren en de pvc vloer erover plakken. Bij laminaat kan je door middel van een ondervloer over de plavuizen leggen.
Uw beste keuze is dan de PVC vloer.