0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Jab Anstoetz
Visionair design

Over Jab Anstoetz

JAB Anstoetz, het Duitse familiebedrijf, heeft zich wereldwijd gevestigd als de toonaangevende speler in interieurstoffen. Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 70 jaar en een aanwezigheid in meer dan 80 landen over de hele wereld, is het merk onmiskenbaar. JAB-stoffen genieten een welverdiende reputatie vanwege hun superieure kwaliteit en luxe uitstraling.

Gordijnstoffen en vitrages

Bij Interieur Corner vindt u een uitgebreide selectie gordijnstoffen en vitrages van JAB. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe en trendsettende collecties. We bieden een breed scala, variërend van klassieke patronen tot eigentijdse stoffen, en zelfs romantische bloemmotieven behoren tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek het aanbod van JAB.

Vloerbekleding

Naast interieurtextiel biedt JAB Anstoetz Flooring ook een stijlvol assortiment vloerbedekking. Deze exclusieve ontwerpen creëren een unieke woonervaring. Bij ons vindt u de perfecte vloerbedekking voor elke inrichtingsstijl, of het nu gaat om kamerbreed tapijt, op maat gemaakte vloerkleden of Design Floor LVT.

Daarnaast staat ons assortiment garant voor exclusief design, bestaande uit enkel hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. Bovendien verzekeren wij u dat deze prachtige vloerbekledingen hun schoonheid behouden over een lange periode.