0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Interieur Advies
Laat u inspireren. Met ons advies zit u er straks warm en stijlvol bij.

Interieur Advies

Interieuradvies geven wij pas nadat we jouw wensen hebben besproken. We lopen met je alle mogelijke materialen af. Wat past bij jou? Hoe wil je het? Zodra we met elkaar het gevoel hebben dat je er klaar voor bent, geven we interieuradvies op maat. Vanwege ons complete assortiment hebben wij alles voor jouw verhuizing of verbouwing. Laat je inspireren. Met ons advies zit je er straks warm en stijlvol bij.

Persoonlijkheid & Karakter

Het inrichten van jouw woning, praktijkruimten of bedrijfspand moet passen bij wie je bent. Je moet je er helemaal comfortabel bij voelen en daarom is het belangrijk om de tijd te nemen. Die krijg je bij ons. Wij hebben ontzettend veel ervaring op het gebied van interieur en delen die kennis graag met je.

Moderne Woonwinkel

Wij hebben onze moderne woonwinkel voorzien van alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor als je wil weten wat de laatste woontrends zijn. Of je nou alleen een nieuwe vloer wilt of een compleet interieur. Wij zijn er voor iedereen. Bij Interieur Corner hebben we een zeer uitgebreide collectie.
Wil je weten wat bij jou past?
Kom gerust langs in onze gezellige winkel in het centrum van Wateringen.