0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Ambiant vloeren
Trendy designs & unieke patronen

Over Ambiant vloeren

Ontdek jouw persoonlijke stijl met Ambiant, het merk dat garant staat voor een veelzijdige collectie eigentijdse vloeren. De vloeren onderscheiden zich door een perfecte combinatie van design, kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, waardoor elke ruimte de juiste sfeer krijgt. De Ambiant collectie omvat laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren, traprenovatie, vloerkleden en vloertoebehoren. 

Voor elke woonstijl

Speciaal afgestemd op jouw wensen en de laatste woontrends, biedt Ambiant voor elke woonstijl de perfecte vloer. Of je nu van modern, klassiek, of eigentijds houdt, Ambiant heeft de vloer die aansluit bij jouw unieke stijl en waar jij je thuis bij voelt. 

Vertrouw op de expertise van jouw lokale Ambiant vloerenspecialist voor advies bij het kiezen, leggen, en onderhouden van jouw ideale vloer. Welkom in jouw wereld van stijl en comfort met Ambiant.

Vissengraat vloer

Ontdek de veelzijdigheid van een visgraat vloer die perfect past in elk interieur. Tijdloos, modern en stijlvol, de visgraat vloer is een favoriet onder interieurliefhebbers. 

Of je nu een klassieke uitstraling wilt bereiken of de voorkeur geeft aan een strakke vloer, het is allemaal mogelijk met een visgraatpatroon. Door een visgraat vloer te voorzien van een band en bies krijgt de ruimte direct een klassieke uitstraling.

De kleur van de visgraat vloer speelt ook een rol in de uitstraling; een donkere tint geeft een klassiekere look. Ontdek de mogelijkheden van visgraat vloeren bij Ambiant en geef jouw interieur een tijdloze en elegante touch.