0174 - 298714| info@interieurcorner.nl
Eric Kuster
Luxe stofferingen voor het gehele interieur

Over Eric Kuster

Al meer dan twintig jaar verwezenlijkt Eric Kuster de meest prachtige interieurs voor de rijken, de koninklijken, de beroemdheden en de fabulous, zoals ze dat zeggen. Kuster is zo ongeveer de meest gekopieerde interieurontwerper van Nederland. Complete interieurs worden verkocht onder de noemer ‘Eric Kuster stijl’. De stoffen zijn dan ook een genot om naar te kijken, én te voelen.

Voor iedere kamer

De stoffen zijn niet alleen prachtig om te gebruiken als gordijnen, maar ook om het hele interieur mee aan te kleden. Zo ook de slaapkamer (meubels), badkamer en vloerkleden. De stoffen zijn van ware luxe. Geef jouw interieur een echte Eric Kuster style en onderscheidt je van de rest. 

Eric Kuster is een naam die onlosmakelijk verbonden is met luxe en finesse in het wereldje van interieurdesign. Zijn handtekening is het creëren van weelderige en geraffineerde ruimtes die een naadloze overgang vormen tussen comfort en hoge esthetiek. Bekend om zijn gebruik van luxe stoffen, brengt de collectie van Eric Kuster – Metropolitan Luxury – dit ethos naar de wereld van raamdecoraties. Deze exclusieve lijn, beschikbaar in en rond Amsterdam, biedt prachtige gordijnstoffen, vitrages, kussens en meubelstoffen.

 

Tijdloze kleurenpaletten

Neutraliteit vormt de basis van het kleurenpalet waarop Eric Kuster zijn slaapkamerinterieurs bouwt. Het zorgt voor een serene en vreedzame sfeer, waar het drukke leven even op pauze lijkt te staan. De gordijncollectie van Kuster is een toonbeeld van deze aanpak. Met een scala aan neutrale tonen worden ruimtes gecreëerd die rust en elegantie uitstralen.

 

De stoffen van Eric Kuster zijn niet alleen een feest voor het oog, maar vormen ook een harmonieuze eenheid in het kleurenspectrum. Van subtiele ton-sur-ton arrangementen tot rijke naturellen, zijn stoffen bieden de perfecte achtergrond voor een tijdloos interieur. Deze luxe textielsoorten en kleuren weerspiegelen een internationale stijl die naadloos integreert in elke setting, een ultieme oase van rust en luxe creërend, waarbij de hoge kwaliteit materialen centraal staan.

 

Luxe gordijnen van Eric Kuster