0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie omvat alle verschillende stijlen van het bedekken van ramen. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie die je kunt kiezen, afhankelijk van je stijl, voorkeur en budget. Raamdecoratie op maat.

1. Gordijnen

Gordijnen zijn een veelgebruikte optie voor raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en kleuren, waaronder zijden, katoenen, linnen, fluwelen en vele anderen. Ze kunnen worden gecombineerd met andere raamdecoratie zoals luiken, jaloezieën en luifels voor een geavanceerde look.

2. Jaloezieën

Jaloezieën zijn een andere veelgebruikte optie voor raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals houten, aluminium, vinyl of stoffen. Ze kunnen worden gebruikt om lichtinval te controleren en privacy te bieden.

3. Shutters

Shutters zijn een andere populair raamdecoratie optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder houten, vinyl en aluminium. Ze kunnen worden gebruikt om de privacy en lichtinval te controleren.

Op zoek naar buitenzonwering?

Van stijlvolle zonwering tot prachtige screens….. Onze buitenzonwering van Luxaflex beschermt jou en jouw interieur tegen zonlicht en schadelijke UV-stralen. Het zorgt ook voor verkoeling in het huis, perfect voor de warme zomerdagen die er aan komen. Onze buitenzonweringen worden op maat gemaakt, zodat je zeker bent van de perfecte oplossing voor jouw woning.

Kom langs!

We weten dat het kiezen van raamdecoratie niet altijd even makkelijk is. Daarom nodigen we je van harte uit in onze showroom om je door onze specialisten te laten helpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Of je nu op zoek bent naar verduisterende raambekleding voor de slaapkamer of slimme raambekleding voor je woonkamer.

Meer Projecten