0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Philipp Plein behang bij Interieur Corner

PHILIPP PLEIN is erin geslaagd leven te geven aan een high street modemerk dat een echte levensstijl belichaamt, door zijn visie en creativiteit te combineren met zijn ervaring als binnenhuisarchitect. Een nieuw sleutelelement voegt zich nu bij zijn geraffineerde en luxueuze Home selectie: behangpapier dat dit DNA en zijn uniciteit belichamen. De Philipp Plein Home behang collectie biedt een complete lijn van home design producten, gekenmerkt door elegantie, uitbundigheid, verfijning en Made-in-Italy kwaliteit.

Chique en modern

Exclusief behang in je huis kan een grote upgrade zijn voor de sfeer in de kamer en het uiterlijk van je woning. Het gebruik van exclusief behang van Philipp Plein zal een gevoel van luxe en stijl uitstralen. Ook kan het behang je huis een persoonlijke touch geven en het uniek maken. Philipp Plein heeft verschillende kleuren en structuren gekozen voor op het behang, zodat er echt luxe en een unieke uitstraling ontstaan. Met een exclusief behang-ontwerp geef je je interieur een luxe en stijlvolle uitstraling en zet je het in de schijnwerpers.

Kom langs in de showroom

Om de juiste type behang voor jouw woning uit te zoeken, nodigen we je graag uit in onze showroom in Wateringen. Interieur Corner heeft verschillende specialisten die je graag willen helpen bij het uitzoeken van een uniek behang. We zorgen dat deze perfect matcht bij jouw interieur en smaak.

Meer Projecten