0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Merken en leveranciers bij Interieur Corner

In de afgelopen jaren heeft Interieur Corner heel wat mooie merken en leveranciers mogen toevoegen aan het assortiment. Alles is te vinden in onze showroom en binnenkort ook een groot deel online. We werken onder andere samen met de volgende merken.

Richmond Interiors

Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Dat betekent dat Richmond Interiors stijlvolle meubels en woonaccessoires creëert, die net zo uniek zijn als jij. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald, van Shanghai tot aan New York! We streven naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Hier gaat dan ook ruim 40 jaar ervaring en feeling voor de ontwikkelingen in de markt aan vooraf. En met gebleken succes, want inmiddels in vele landen verkrijgbaar, maar gelukkig ook dicht bij (jouw) huis! Kom naar de winkel en wij nemen je graag mee door het ruime assortiment van Richmond!

Luxaflex

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven – uw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet u steeds dat u de perfecte keuze heeft gemaakt voor uw huis en uw stijl.

IC flooring

We hebben sinds kort ons eigen merk vloeren te koop in onze winkel! Met alle ervaring en kennis die we in de loop van de jaren hebben opgedaan, was het een mooie vervolgstap om onze eigen pvc en laminaat vloeren te verkopen. Te vinden in onze showroom en binnenkort online op onze webshop.

Eichholtz

In 2020 keerde Eichholtz terug naar zijn wortels. In Decor Amsterdam vonden ze de perfecte partner om – opnieuw – meer te ontdekken. Met gedeelde waarden van hoogwaardige stijl en service, evenals hun wederzijdse nieuwsgierigheid, vroeg de Decor Group om de eerste en enige Eichholtz-conceptwinkel te openen. Gevestigd in het hart van Amsterdam. Kom langs bij Interieur Corner Wateringen om je te laten inspireren. Maak jouw huis af met meubels van Eichholtz.

JAB

Voor klanten over de hele wereld staat de naam JAB ANSTOETZ voor visionair design en textielcreaties van topkwaliteit die keer op keer nieuwe trends zetten. Het assortiment van JAB, dat bestaat uit nauwkeurig op elkaar afgestemde inrichtingstextielen, omvat niet alleen een uitgebreid palet aan exquise decoratie- en meubelstoffen, maar ook rolgordijnen, plisségordijnen en panelen voor comfortabele zonwering. Als stijlvolle tegenhanger van het stoffenportfolio bieden we zowel vaste tapijten als designvloeren en vloerkleden in de hoogste kwaliteitsklassen. Het coherente assortiment wordt gecompleteerd door zorgvuldig handgemaakte meubelbekleding en een kleine maar verfijnde collectie behang.

Belakos

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. Daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.

Ambiant vloeren

Ontdek jouw persoonlijke stijl met Ambiant, het merk dat garant staat voor een veelzijdige collectie eigentijdse vloeren. De vloeren onderscheiden zich door een perfecte combinatie van design, kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, waardoor elke ruimte de juiste sfeer krijgt. De Ambiant collectie omvat laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren, traprenovatie, vloerkleden en vloertoebehoren.

Bekijk onze leverancierspagina om de gehele lijst te zien.

Meer Projecten