0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Merken en leveranciers bij Interieur Corner

Stoffen bij Interieur Corner Wateringen

Interieur Corner Wateringen is een plek voor liefhebbers van prachtige stoffen. We werken samen met gerenommeerde merken die elk hun eigen unieke stijl en expertise bieden.

Richmond Interiors

Stijlvolle stoffen met een moderne uitstraling en een chique touch. De collecties van Richmond Interiors zijn geïnspireerd op trends van over de hele wereld, van Shanghai tot New York.

JAB

Visionair design en textielcreaties van topkwaliteit. JAB ANSTOETZ staat voor een uitgebreid palet aan exquise decoratie- en meubelstoffen, met oog voor detail en hoogwaardige materialen.

Eichholtz

Luxueuze stoffen met een rijke uitstraling. Eichholtz combineert klassieke elegantie met moderne elementen, perfect voor wie een unieke sfeer wil creëren.

Belakos

Al meer dan 60 jaar een expert in tapijten en PVC. Belakos biedt een breed scala aan stoffen in diverse kleuren, stijlen en materialen.

Desso

Desso is een toonaangevende fabrikant van tapijten en vloeren die bekend staat om zijn innovatieve designs en duurzame materialen. De collecties van Desso zijn perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Luxaflex

Luxaflex is een wereldwijd gerenommeerd merk voor raamdecoratie. Luxaflex biedt een breed scala aan raambekleding, waaronder jaloezieën, gordijnen, plisségordijnen en zonwering.

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli is een Italiaans modehuis dat bekend staat om zijn luxueuze en glamoureuze designs. De Roberto Cavalli Home-collectie omvat prachtige stoffen, behang en meubels.

Naast deze topmerken vind je in onze showroom nog veel meer prachtige stoffen en vloeren van diverse leveranciers. We helpen je graag met het vinden van de perfecte stof voor jouw interieur.

Meer Projecten