0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

IC flooring: vloeren waar je u tegen zegt

IC Flooring: vloeren waar je U tegen zegt

Vergeet saaie houten vloeren, die eruit zien alsof ze uit de vorige eeuw komen. Met IC Flooring haal je pas écht iets unieks in huis. Soorten PVC en laminaat vloeren van topkwaliteit, met een knipoog naar de laatste trends. Want zeg nou zelf, waarom zou je genoegen nemen met minder?

PVC vloeren: stijlvol, praktisch en comfortabel

In onze showroom in Wateringen vind je een grote keuze aan kleuren, designs en structuren. Van marmer tot betonlook, echt hout en alles daartussen. De perfecte nieuwe vloer voor jouw droominterieur vind je gegarandeerd bij ons.

Onze PVC laminaat vloeren of PVC tegels zijn niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens praktisch en ijzersterk. Ze hebben vele voordelen. Ze kunnen tegen een stootje (of tien), zijn waterbestendig en super easy schoon te maken. Perfect voor gezinnen met kleine (of grote) sloddervosjes.

Een lust voor het oog

Liever een natuurlijke look? Ga dan voor onze laminaat vloeren. Met een goede ondervloer behoud je altijd warme voeten. De verschillende houtsoorten en dessins creëren een warme en sfeervolle ambiance. Een tikje Scandinavisch, een vleugje vintage, precies zoals je het wilt.

Duurzame keuze

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! Ons team staat klaar om je te helpen met het kiezen van de perfecte vloer. En we beloven je: we nemen geen genoegen met minder dan de perfecte match voor jouw woning. We hanteren de laagste prijs. Goedkope PVC vloeren, laminaat vloer of visgraat vloer. Elke soort vloer hebben wij!

Oh, en over die buren… Wees niet verbaasd als ze spontaan langskomen om te vragen waar je die mooie vloer hebt gekocht. Kom langs en bekijk ons ruim assortiment.

Interieur Corner Wateringen heeft een geweldige keuze en ruim aanbod vloeren voor jou. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een ruime keuze vloeren. Ze geven je huis een natuurlijke uitstraling en natuurlijke uitstraling. We bespreken samen met jou welke vloer geschikt is en hoeveel vierkante meters nodig zijn. De ideale vloer zijn duurzame vloeren die lang mee gaan, zoals een sterke visgraatvloer vloer of een vloer met kurken onderlaag. Kies voor kunstof PVC of een bruine vloer die meer een houten uitstraling geeft.

FAQ’s

1. Waar kan een PVC vloer niet tegen

Hoewel PVC vloeren erg sterk zijn, zijn er een paar dingen waar ze niet tegen kunnen:

  • Extreme temperaturen: PVC vloeren kunnen verkleuren of kromtrekken door extreme hitte of kou. Leg ze dus niet in direct zonlicht of in onverwarmde ruimtes.
  • Scherpe objecten: Scherpe objecten, zoals messen of hakken, kunnen krassen op de vloer veroorzaken. Gebruik dus altijd meubelviltjes onder poten van meubels.
  • Sommige schoonmaakmiddelen: Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen op PVC vloeren. Deze kunnen de toplaag beschadigen. Gebruik liever een mild reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor PVC vloeren.

2. Wat is het verschil tussen vinyl en PVC vloeren

Vinyl en PVC vloeren zijn beide gemaakt van kunststof, maar er zijn een paar belangrijke verschillen:

  • Materiaal: Vinyl is gemaakt van polyvinylchloride (PVC), terwijl PVC vloeren ook andere materialen kunnen bevatten, zoals kalkpoeder en weekmakers.
  • Dikte: Vinyl vloeren zijn over het algemeen dunner dan PVC vloeren.
  • Duurzaamheid: PVC vloeren zijn doorgaans duurzamer dan vinyl vloeren en gaan langer mee.
  • Prijs: PVC vloeren zijn doorgaans iets duurder dan vinyl vloeren.

Er is een verschil tussen een dunnere toplaag en een dikkere toplaag. ze zijn beide goed bestand tegen kwaaltjes en krassen. Kies voor houten planken of kunststof materiaal en bekijk onze vele kleuren in ons grootste assortiment.

3. Wat moet er onder een PVC vloer?

Je hebt de juiste ondervloer nodig voor jouw pvc vloer. De speciale ondervloer voor een PVC vloer moet vlak, schoon en droog zijn. Zelfklevende ondervloeren zijn afhankelijk van de staat van de ondervloer kan er een ondervloerfolie of egalisatiemiddel nodig zijn. We gebruiken vaak vierkante tegels als ondervloer. Deze zijn bestand tegen water en zorgen dat je geen koude voeten krijgt.

  • Egaliseren: Als de ondervloer oneffen is, moet je deze eerst egaliseren met een egalisatiemiddel.
  • Ondervloerfolie: Een ondervloerfolie zorgt voor extra bescherming tegen vocht en geluid.

4. Hoe lang mag je niet op PVC vloer lopen?

Na het leggen van een PVC vloer is het belangrijk om 24 tot 48 uur te wachten voordat je er op mag lopen. Dit geeft de lijm de tijd om volledig te drogen.

5. Wat is de levensduur van een PVC vloer?

De levensduur van een PVC vloer hangt af van de kwaliteit van de vloer, de hoeveelheid gebruik en het onderhoud. Een PVC vloer van hoge kwaliteit kan bij goed onderhoud 20 tot 30 jaar meegaan.

Meer Projecten