0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Elitis Behang | Exclusieve collectie nu beschikbaar

Elitis Behang vertegenwoordigt de crème de la crème van de wandbekleding, waarbij kwaliteit en exclusiviteit samensmelten om ruimtes te transformeren met een prachtige behang collectie. Met een aura van hoogwaardige decoratie maakt Elitis’s naam al decennialang golfslagen in de wereld van interieurdesign.

Wat is Elitis Behang?

Elitis collectie belooft een exuberante touch in elk interieur door zijn uitgesproken texturen, frisse designs en rijke kleuren. Typerend zijn de kwalitatieve en soms verrassende materialen die gebruikt worden, variërend van papier tot leer en van zijde tot unieke foam en vinyl. Deze benadering resoneert door in een aanbod van luxueuze en exclusieve designs die zorgvuldig zijn bedacht door vooraanstaande ontwerpers. Elitis verlegt voortdurend de grenzen van conventioneel behang door te experimenteren met nieuwe materialen en opvallende structuren, die samen zorgen voor een dynamisch en tijdloos interieurontwerp.

Waarom is Elitis Behang bijzonder?

Het onderscheidend vermogen van prachtig behang van Elitis zit hem in de zintuigelijke ervaring van het product. De creatieve designs bieden diepe en tastbare texturen die naast een visuele, ook een fysieke dimensie aan een ruimte toekennen. Elitis werd mede daarom beroemd met de Chance collectie – het baanbrekende 3D foam-behang.

Door deze innovatieve benadering te combineren met het gebruik van speciale en luxe materialen zoals kurk en raffia, alsook vachtstructuren geïnspireerd op de natuur, straalt Elitis-behang exclusiviteit uit. Het is deze unieke combinatie van design, textuur en kwaliteit die van Elitis een geliefd merk heeft gemaakt bij degenen die zoeken naar onderscheid en een vleugje luxe in hun residentiële of commerciële ruimtes.

Zo weet Elitis keer op keer de wereld van wandbekleding naar een hoger niveau te tillen en is het niet alleen een naam maar een beleving – een krachtige manifestatie van verfijndheid en luxe.

Ontdek de nieuwe collectie

De nieuwste behangcollectie van Élitis is een verbluffende mix van vorm en functie, perfect voor de designbewuste liefhebber. Binnen de zes unieke ontwerpen vindt u geometrische vormen verrijkt met zelfverzekerde, resolute kleuren die direct de aandacht trekken. Élitis blijft vasthouden aan hun reputatie van het verwerken van hoogwaardige, innovatieve materialen zoals foam, kurk, bamboe, boomschors en raffia, waardoor elk stuk uit de nieuwe collectie niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een genot om aan te raken.

Handgeschilderd behang

Elitis’ handgeschilderde exclusieve behang is een toonbeeld van vakmanschap en careful dedication. Elk design is een kunstwerk op zich, vervaardigd uit natuurlijke materialen en tot in de perfectie afgewerkt. Typerend voor de handgeschilderde collectie zijn de fijne, precieze motieven die door bevlogen kunstenaars tot leven worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat iedere muur een eigen character krijgt en uw ruimte een zielvolle uitstraling geeft.

Natuurlijke materialen in de behangcollectie

De collecties van Élitis tonen een rijke texturele diepte, mogelijk gemaakt door het gebruik van authentieke, natuurlijke materialen. Van de Eldorado collectie met zijn rauwe, textuurrijke ondergrond tot aan de indrukwekkende Indomptee collectie waarin de natuurlijke patronen en formaties nieuw leven ingeblazen zijn, Élitis streeft naar de ultieme symbiose tussen natuur en interieur. Dit handgemaakte bijzonder behang weerspiegelt een toewijding aan eco-luxe zonder compromis op stijl of kwaliteit.

Elitis Behang bij Interieur Corner Wateringen

Als hoogwaardige behang dealer van exclusief toonaangevend behang, biedt Interieur Corner Wateringen een scala aan Élitis behang dat zich kenmerkt door voelbare texturen en originele ontwerpen. Het exclusieve interieurstoffen merk voor wanddecoratie selecteert deze dealer enkel de beste designs, zorgvuldig vervaardigd door getalenteerde designers. Élitis verrijkt de visuele en tactiele beleving in elk interieur, compleet met bijpassende stoffen, meubels en accessoires voor een harmonieuze wooninrichting. Met de geruststelling van snelle levering – de luxe behangettes nadert uw woning vanuit Frankrijk binnen slechts 4 werkdagen.

Interieur Corner: exclusieve dealer van Elitis Behang

Op het gloednieuwe adres aan de Voltastraat 2 in Venlo, biedt Interieur Corner als exclusieve dealer een specifieke signatuur aan elke klant door het aanbieden van Élitis behang. Bekend om de moderne ontwerpen, met patronen variërend van natuurlijke materialen tot exquise dierenprints, bezit Interieur Corner een gediversifieerde keuze aan Élitis designs. Onder de brede selectie bevinden zich keuzes als raffia, bamboe, kurk en zelfs leer, elk met een eigen, onmiskenbaar karakter, klaar om elke ruimte met verfijning te bekleden.

Elitis Behang en interieurinspiratie bij Interieur Corner

Aan de voorhoede van behangtrends staat Élitis bekend om het jaarlijks uitbrengen van expressieve collecties die de creativiteit prikkelen. Hoewel de voorraad wordt gehouden in Frankrijk, behoren de levertijden tot de snelste in Nederland, getuige de bemoedigende vierdaagse termijn. De materialen – denk aan raffia, bamboe, kurk en leer – vormen de kern van de moderne ontwerpen van Élitis, zoals zichtbaar in de Anguille collectie met de rijke palinghuidstructuur. Bij Interieur Corner getransformeerd tot dé plek voor inspiratie en verwezenlijking van uw interieurambities met behang dat uw ruimte transformeert.

Elitis Eldorado: Een wereldbekend merk

Élitis wallpaper heeft zich ontpopt als een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke en luxe wandbekleding, gordijnen en meubelstoffen. Deze producten bereiken een internationaal publiek in meer dan 100 landen en geven blijk van hun Franse vakmanschap sinds 1988, het jaar waarin Élitis zijn avontuur begon.

Elitis Eldorado: de juiste kleur en ontwerpen voor elk interieur

Elitis Eldorado spreekt tot de verbeelding met zijn varianten van ruwe en rijke texturen, vervaardigd uit natuurlijke en stevige materialen. De collectie staat in het teken van het creëren van karaktervolle muren die door hun opvallende structuren de grootsheid van de natuur in huis halen.

Elitis Behang: Kwaliteit en stijl tegen een scherpe prijs

Bij de keuze voor Élitis maken zowel boutiquehotels als luxe winkels een statement met hun interieur. Dit Franse topmerk behang, gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde schoonheid en structuur, wordt nu onweerstaanbaar voor de design-liefhebber. Dankzij partners zoals Home Design Shops wordt uw keuze gemakkelijker dan ooit, doordat bij elke bestelling gratis behanglijm en een behangset meegeleverd worden, en dankzij de rechtstreekse verzending vanuit Frankrijk kunnen klanten genieten van unieke Élitis creaties tegen een voordelige prijs en met vlotte levering.

Gebied van innovatie: Elitis Behang als trendsetter

Als voorloper in de industrie zet Elitis de toon met betrekking tot de nieuwste trends in wandbekleding. Jaarlijks worden er nieuwe collecties bedacht en gelanceerd, steeds met dat kenmerkende gevoel voor diepte, premium kwaliteit en exclusiviteit. De textuurrijke patronen zorgen voor een bijzondere dimensie, met duidelijke kleuren en originele designs die een zintuiglijke ervaring brengen. Kenmerkend voor de kansrijke en innovatieve benadering van Elitis is de collectie Chance, waarbij voor het eerst 3D designs van zachte foam een interieur konden sieren. Elitis gaat echter ook over herkomst en duurzaamheid, met veel van hun materialen geoogst in ecologisch verantwoorde gebieden zoals Afrika en Madagaskar.

Elitis Behang: Een wereld van mogelijkheden

Sinds de oprichting door Patrice Marraud des Grottes in 1988, heeft het Franse behangmerk Elitis zich een weg gebaand naar een vooraanstaande plaats in de internationale wereld van behang, verkocht in over 100 landen. Een voorliefde voor baanbrekende ontwerpen en de koppeling aan de verfijnde poëzie van de Nobelprijswinnende Griekse dichter Odysseas Elytis, weerspiegelt de essentie van dit vooraanstaande merk. Het merk schittert in infusie van de hoogste kwaliteit in al haar unieke behangcollecties, variërend van aaibare vacht behang tot stoere chique krokodillenleer designs. Prestigieuze erkenningen, zoals een Heimtextil trend-award, onderstrepen de toewijding van Elitis aan innovatie en design.

Het brede assortiment van Elitis Behang: dierenprint, handgeschilderd en meer

De diversiteit van Elites behang is werkelijk indrukwekkend. Van Elitis behang dierenvacht motief dierenprint behang met de weelderige textuur van ponyvacht en fijn geciseleerde krokodillenhuidpatronen tot zorgvuldig handgeschilderde designs, Elitis biedt een breed palet van stijlen om de juiste sfeer in elke ruimte hubs de treulece.

De materialen waaruit Elitis haar behang construeert zijn even rijk en gelaagd als hun ontwerpen – of het nu gaat om verfijnd vinyl of luxe zijde – en elk nieuw patroon wordt gedreven door een combinatie van kunstzinnigheid en detailgericht vakmanschap. Hieronder valt opmerkelijk behang zoals:

  • blokken behang
  • collecte uit krokodillen behang
  • Collectie met dierenhuid behang.
  • croco behang Luxe behang.
  • designers behang dierenvacht motief.
  • dierenvacht behang.
  • Anguille, met zijn uitdagende palinghuidtextuur.
  • Handgeschilderde ontwerpen die een tafereel schetsen rechtstreeks uit sculpturale kunst of betoverende landschappen.

Elitis Behang: Het Franse merk dat staat voor kwaliteit en stijl

Al ruim drie decennia is Elitis een leidende naam op het gebied van interieurdecoratie, met een reputatie die grenst aan de legendarische. De behangcollecties van dit Frans merk zijn meer dan enkel muurbekleding; ze zijn het resultaat van intensief onderzoek naar nieuwe materialen en technieken, uitgevoerd door een getalenteerd design team dat blijft streven naar vooruitgang.

Wilt u advies of langskomen in onze winkel? U bent van harte welkom!

Meer Projecten