0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Interieuradvies op maat voor jouw woning in Wateringen

Stel je voor: een interieur dat perfect aansluit op jouw unieke stijl en behoeften. Ruimte waar comfort en design naadloos samenkomen, creëren een oase van rust en inspiratie. In Wateringen is dit geen droom, maar realiteit met behulp van professioneel interieuradvies op maat.

Ervaren interieur-adviseurs bij Interieur Corner staan klaar om je te begeleiden naar een droominterieur. Van de eerste inspiratie tot de finishing touch, ze nemen de tijd om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Met hun vakkundige oog voor detail en kennis van de nieuwste trends, creëren ze een interieur-plan dat perfect bij je past. Interieuradvies op maat voor jouw woning in Wateringen.

Montinique Vloeren

Montinique Vloeren heeft zich gevestigd als een vooraanstaande naam op het gebied van duurzame en hoogwaardige vloerbedekkingen. Dit ambitieuze bedrijf heeft als doel het Nederlandse vloerenlandschap niet alleen te verfraaien maar ook te verduurzamen. Met een duidelijke visie op duurzaamheid delen zij hun strategieën, kansen en zelfs de obstakels die zij tegenkomen op hun weg naar een groenere toekomst.

Duurzame producten aangeboden door Montinique Vloeren

Montinique Vloeren staat bekend om haar scala aan duurzame vloeroplossingen die perfect aansluiten bij de huidige circulaire en trendy interieurtrends. Met het oog op gezondheid en welzijn hebben de vloeren die Montinique Vloeren aanbiedt, een positieve impact op zowel de leef- als werkomgeving. Het bedrijf speelt een sleutelrol in de ondersteuning van interieurprofessionals, door vloeroplossingen te verschaffen die een solide basis vormen voor interieuradvies. Dankzij het aanbieden van circulaire opties kunnen vloerstylisten hun klanten optimaal begeleiden in de realisatie van zowel fraaie als duurzame projecten.

Kobe

Kobe is een merk dat zich onderscheidt door zijn specialisatie in het design en de constructie van tentoonstellingen en interieurprojecten. Met een scherpe focus op het creëren van op maat gemaakte, belevingsgerichte interieurs, bedient Kobe zowel de particuliere als de zakelijke markt. Elk interieurconcept dat door Kobe wordt ontwikkeld, straalt originaliteit en vakmanschap uit, waarbij de klantbehoefte centraal staat. Dankzij de online aanwezigheid van Kobe, is het voor winkeliers mogelijk geworden om winkelinterieurs te kopen via het internet. Het merk blinkt uit in het ontwikkelen van hoogwaardige tentoonstellingen en exhibits, met cliënteel variërend van musea tot science centra en brand experience spaces. Kobe overziet het volledige traject van ontwerp tot realisatie en richt zich op meubels en interieurs die een significante bijdrage leveren aan de werkvreugde en productiviteit.

Luxaflex

Luxaflex staat bekend als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige raamdecoraties en heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd met een breed assortiment van producten zoals luxe rolgordijnen, jaloezieën en unieke zonweringoplossingen. Luxaflex onderscheidt zich door een passie voor design, kwaliteit en innovatie, waarbij de mogelijkheid tot maatwerk een sleutelrol speelt in de tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een focus op functionaliteit en esthetiek heeft Luxaflex raamdecoraties verheven tot een essentieel onderdeel van moderne interieurstyling.

Fabrikanten van hoogwaardige raamdecoraties

In de wereld van raamdecoraties zijn fabrikanten zoals Luxaflex continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van hun productaanbod om aan de hoogste eisen van hun klanten te voldoen. Deze fabrikanten produceren raamdecoraties die niet alleen prachtig zijn, maar ook praktisch in gebruik, zoals op maat gemaakte gordijnen, luxe zonwering, en inventieve jaloezieën. Ambachtelijkheid en maatwerk staan voorop; shutters en vouwgordijnen worden met zorg en precisie vervaardigd voor diverse toepassingen. Het assortiment aan raamdecoraties wordt gerealiseerd met een scherp oog voor zowel design als functionaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame, hoog kwalitatieve materialen.

Mart Visser

Mart Visser heeft zijn stempel gedrukt op de Nederlandse modewereld met zijn stijlvolle kledingcollecties, maar zijn betrokkenheid bij de interieurbranche is voor velen wellicht een even boeiende ontwikkeling. Deze interieurstylist en modeontwerper is niet alleen bekend van de realityserie ‘Chateau Meiland’, maar ook van zijn deskundige voordrachten over interieurstyling. Op de consumentendag van de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie, die plaatsvindt in Nieuwegein, zal Mart Visser zijn diepgaande kennis en inzichten delen over de kunst van het inrichten van interieurs. Bezoekers kunnen zich verheugen op een presentatie die een frisse wind zal brengen in de manier waarop men naar ruimtes en hun aankleding kijkt, geïnspireerd door de verfijnde smaak en het unieke stijlgevoel van Visser.

Eric Kuster en Mart Visser: een perfecte combinatie

Als het gaat om het crème de la crème van de interieurwereld, staan zowel Eric Kuster als Mart Visser hoog op de lijst van toonaangevende ontwerpers. Een mogelijke combinatie van deze twee creatieve geesten zou een perfecte mengeling van elegantie en flair kunnen betekenen die zelden geëvenaard wordt. De finesse van Kuster’s internationaal geroemde metropolitan luxe en Mart Visser’s scherpe oog voor interieurstyling resulteren mogelijk in een ongeëvenaarde synergie. Zo’n samenwerking zou zowel innovatieve als tijdloze interieurs kunnen voortbrengen, waarbij elke ruimte vertelt over de onbetwiste kunst van wonen met stijl.

Mart Visser’s nieuwe collectie en samenwerking met Interieurmerken Wateringen

Nieuws in de wereld van interieurontwerp is zelden zo mooi als de aankondiging van een nieuwe collectie door een gerenommeerde ontwerper. Mart Visser doet precies dat, door niet alleen een nieuwe lijn te onthullen, maar ook een samenwerking aan te kondigen met vooraanstaande interieurmerken in Wateringen. Deze unieke alliantie belooft een golf van inspiratie en innovatie te brengen naar zowel de lokale als de bredere interieurmarkt. Met de bekende elegantie van Visser en het vakmanschap van Wateringse interieurmerken, kunnen we ons voorbereiden op een collectie die zowel esthetisch als functioneel aan de hoogste verwachtingen zal voldoen. De regio zal ongetwijfeld opfleuren van deze samenwerking, die een nieuwe standaard zal zetten voor wonen en slapen met een onmiskenbare touch van Visser’s distinctieve stijl.

Een overzicht van de meest populaire interieurmerken in Wateringen

Wateringen is een mooie plek voor interieurinnovatie en huisvest een breed scala aan populaire merken. Zo staat Desso bekend om hun stofvangend tapijt, waarmee ze bijdragen aan schonere leef- en leeromgevingen, zoals klaslokalen. De nostalgie van vintage interieurdesign blijft ook hier een favoriet, waarbij trends uit de jaren ’50 en ’60 een opleving vinden en dit wordt ondersteund door werken van kunstenaars uit die tijd.

Intirio profileert zich als een beurs die uiteenlopende interieurproducten beidt en inspeelt op de laatste trends met een directe benadering naar de bezoeker. Trendhopper heeft onlangs eerste stappen gezet in Duitsland en trek daarmee een international publiek aan met hun exclusieve en kleurrijke collecties. Cotap B.V. geeft weer aan hoe belangrijk duurzaamheid is binnen de interieurbranche, door interieuradviseurs en -stylisten te voorzien van milieuvriendelijke vloermogelijkheden.

Bezoek aan de winkels in meubels in Wateringen

Een bezoek aan de fysieke winkels in Wateringen is een heuse ontdekkingstocht voor elke interieurliefhebber. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, bedden, vloerbedekking, gordijnen, of decoraties; in deze regio vindt je winkels die rijkelijk zijn voorzien van de allernieuwste producten. In het bijzonder scoorden deze woonwinkels een bovengemiddelde omzetstijging in november 2020. Er werd zelfs bijna een 10% hogere omzet genoteerd in vergelijking met het jaar ervoor, in dezelfde maand. Dit wijst erop dat zelfs in onzekere tijden, het verlangen naar een mooi ingericht interieur sterk blijft.

Freddie Mercury van Queen in de interieurwereld

In Wateringen is het bouwplan Julias Morgen opgeleverd en het toont een boeiende samenkomst van duurzaam bouwen met de flamboyante geest van Freddie Mercury. De inspiratie ontleend aan Mercury’s ijzersterke uitspraak uit 1989, “I want it all, and I want it now”, is duidelijk terug te zien in de wijze waarop de twaalf woningen van het project gestalte hebben gekregen. Deze huizen stralen door hun eigentijdse inrichting uit dat de bewoners het beste van twee werelden willen: een duurzaam thuis en directe bevrediging van hun interieurwensen.

Elke uithoek van de huizen, van de vloerbedekking tot de badkamer, ademt de geest van Freddie Mercury, met interieurdetails die niet alleen de zanger eer aan doen, maar tevens een moderne en stijlvolle woonervaring creëren. Zo maakt Julias Morgen een duidelijk statement over hoe de invloed van iconische figuren als Mercury de interieurwereld kunnen verrijken en transformeren.

Nieuwste trends in vloerbedekking

De woonwereld is voortdurend in beweging en op het gebied van vloerbedekking worden elk jaar nieuwe trends gezet. Een belangrijk evenement waar deze trends zichtbaar zijn, is de Domotex beurs. Innovatie staat hier centraal met producten zoals hardwaxolie verrijkt met ledverlichting en andere technische snufjes. Hal 9 transformeert tijdens dit evenement tot een ware trendhal, waar aandacht wordt besteed aan de nieuwste innovaties, trends en lifestyle op het gebied van vloeren.

Een ander initiatief dat interieuradviseurs ondersteunt, is Vloerstylist van Cotap B.V. Zij bieden via dit platform duurzame vloeren aan uit hun collecties van Ambiant. Door deze focus op duurzaamheid en innovatie kunnen klanten de meest actuele en ecologisch verantwoorde vloerbedekkingen in huis halen.

De winkel heeft een breed assortiment aan producten in verschillende stijlen. Klanten kunnen in de winkel terecht voor advies over hun interieur. De winkel is geopend vanaf 09.00 uur ‘ochtends elke dag van de week, minstens 40 uur per week, behalve zondag.

Interieur Corner Wateringen: jouw one-stop-shop voor al jouw interieur-behoeften

Interieur Corner Wateringen is gevestigd in een ruime winkel op de begane grond, waardoor je gemakkelijk kunt rondkijken en inspiratie kunt opdoen. We zijn trots op ons assortiment van meer dan 50 bekende fabrikanten van vloerbedekking, waaronder een aantal winkels als esso, IC Flooring en Montinique Vloeren.

We begrijpen dat er meer dan een aantal woningen in Wateringen zijn, en we streven ernaar om de beste service te bieden aan al onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor jouw woonkamer of een complete restyling van de woning, ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Wij nodigen je van harte uit om onze winkel te bezoeken en ons uitgebreide assortiment te bekijken. We zijn ervan overtuigd dat je bij Interieur Corner Wateringen de perfecte oplossing vindt voor jouw interieur.

Interieuradvies op maat voor jouw woning in Wateringen

Meer Projecten