0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Onze jaloezieën

Ladderbanden zijn sierlijke textielbanden van 25 mm breed. Deze worden over de perforatiegaten geplaatst, waardoor deze gaten niet langer zichtbaar zijn en er geen licht doorheen kan schijnen.

Onze jaloezieën zijn vaak geschikt voor draai-kiepramen. Je kunt extra zijgeleiding bestellen voor je jaloezieën, wat ze geschikt maakt voor deze type ramen.

Jazeker! Onze jaloezieën kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes. Het is echter belangrijk om overmatige blootstelling aan vocht te vermijden, omdat dit op de lange termijn schade kan veroorzaken. Dus, hoewel je ze veilig in badkamers kunt gebruiken, is het een goed idee om na gebruik de ruimte goed te ventileren.

In sommige gevallen kunnen de bovenbak en onderlat een licht afwijkende kleur hebben, afhankelijk van de gekozen kleur of afwerking. We doen ons best om ervoor te zorgen dat dit kleurverschil minimaal is en goed past bij je keuze.

Alle beschikbare kleuren zijn te vinden op onze website. Hoewel ons aanbod flexibel is en soms kleuren kunnen variëren, proberen we onze website up-to-date te houden. Als je specifieke wensen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de chat-optie onder in de pagina.

Het belangrijkste verschil tussen smalle en brede lamellen is de hoeveelheid lichtinval en het zicht naar buiten. Smallere lamellen zijn vaak geschikter voor kleinere ramen, terwijl bredere lamellen meer licht binnenlaten en een ruimer zicht naar buiten bieden. Voor houten jaloezieën bieden we alleen de 50 mm lamelbreedte aan, omdat dit veruit de meest populaire en esthetisch aantrekkelijke keuze is.

Nee de jaloezieën kunnen niet elektronisch bediend worden.

Zeker! Je kunt staaltjes bestellen om de kleuren in het echt te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. Het staaltje kun je gratis bestellen op onze website.

De bovenbak van onze 50mm jaloezieën heeft afmetingen van 57mm diepte en 51mm hoogte. De bovenbak van 25mm jaloezieën heeft afmetingen van 25mm diepte en 25mm hoogte.

Ja, we kunnen jaloezieën leveren met een bovenbak en onderlat in een specifieke kleur. Neem contact met ons op via info@interieurcorner.nl, en we zullen samen de beste combinatie voor jou selecteren.