Merken & Leveranciers

Bekijk de Merken & Leveranciers waar Interieur Corner in gespecialiseerd is. U vindt hier een groot deel van de producten die u in het interieur ontwerp of in onze interieuradviezen te zien en te horen krijgt. Mocht u meer willen weten over een specifieke leverancier of merk, neem dan contact met ons op.

Belakos

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. Daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.

Cotap

Wij hebben een stip op de horizon gezet. Met 80 jaar ervaring en ruim 170 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én best gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraaggestuurde groothandel vervullen wij een centrale rol bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren,distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel aanpak, focus, maatwerk en partnership maken we het verschil.

Design Department b.v.

Companies in The Netherlands are known worldwide for their innovations in technique and design. The Design Department fits that picture perfectly. Our production site enables us to develop new printing techniques. Many of our innovative developments have later been followed by others, we see this as a recognition of the quality and distinctiveness of our wallpapers.

Desso (Tarkett)

Tarkett, biedt als 3e grootste vloerenfabrikant ter wereld, vloeroplossingen voor elke ruimte in je huis. Wij zijn pioniers op het gebied van duurzaamheid en ontwerpen onze producten met materialen die de gezondheid van de mensen die ze produceren, installeren en gebruiken respecteren. Onze producten kunnen aan het einde van hun levensduur weer worden hergebruikt (Cradle to Cradle® principe). We leveren topkwaliteit. Je krijgt bij ons, afhankelijk van de collectie, tussen de 5 en 30 jaar productgarantie. Dat maakt onze vloeren zo bijzonder!

Dutch

Spits Wallcoverings B.V. is de specialist op het gebied van behang, fotowanden, decoratiefolie, tafelzeil, badkameraccessoires, vloerkleden en aanverwante artikelen.

Hamat

Als specialist in vloer en entreezones is HAMAT actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Doormiddel van verticale integratie van het gehele productie proces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van nu.

Headlam (Lifestyle en Mart Visser)

Met meer dan 80 medewerkers werken wij aan onze vloer- en textiel collectie.
In ons pand in Zutphen beschikken wij onder andere over een magazijnruimte van ruim 5000m² en maken wij gebruik van de meest geavanceerde snij- en verpakkingsmachines.

Hebeta

Kies uit een brede en de meest actuele collectie Pvc, laminaat en tapijt. Met Hebeta heeft u voor iedere woonstijl een passende oplossing, van landelijk en klassiek tot modern en industrieel.

Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Kobe

Met ons ruime assortiment van gordijnstoffen, meubelstoffen en wandbekleding voor de particuliere - en de projectenmarkt komen we tegemoet aan ieders persoonlijke interieurstijl.

Luxaflex

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven – uw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet u steeds dat u de perfecte keuze heeft gemaakt voor uw huis en uw stijl.

Toppoint

Met oog voor details maken wij de mooiste raamdecoratie. Ons merk staat voor kwaliteit en smaak.

Velux

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

Voca

In 1926 werd BN International opgericht. In eerste instantie legde het bedrijf zich toe op het produceren van vinyl vloeren. In de jaren negentig verschoof de focus naar onder andere wandbekleding en werd het merk BN Walls in de markt gezet. BN Walls ontwerpt en produceert wandbekleding, biedt een breed assortiment en levert aan klanten over de hele wereld. Of het nu gaat om ziekenhuizen, hotels, kantoren of woonhuizen, wij leveren  perfecte producten die overal de juiste sfeer creëren.

Wehlton

Exclusieve raamdecoratie tegen een scherpe prijs?
Maak dan eens kennis met de shutters en blinds van Wehlton.
Creëer de sfeer die past bij u en uw interieur. Kies voor Wehlton Modern+ en informeer naar de mogelijkheden in de winkel.
De shutters, blinds en jaloezieën van Wehlton kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Met aandacht en zorg vervaardigd en uitsluitend verkrijgbaar bij de door ons geselecteerde dealers.