0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Mart Visser Home: gordijnen en vloerkleden

Een interieur krijgt pas echt karakter met de juiste details. Mart Visser weet dit als geen ander en vertaalt zijn modegevoel naar stijlvolle gordijnen en vloerkleden voor het moderne huis.

Over Mart Visser

Mart Visser, een naam synoniem met exclusiviteit en elegantie in de damesmode, breidde zijn artistieke visie uit naar het interieur met de lancering van Mart Visser Carpets en een volledige lijn raamdecoratie. Zijn stijl, die aanvankelijk bekend werd door zijn couturelabel opgericht in 1993, wordt nu ervaren in huiselijke sferen. In zijn collectie, ontstaan uit een samenwerking met Headlam, vindt men ‘Mart Visser Designs to Decorate’, een lijn van 21 interieurstoffen waar hoogwaardige materialen en duurzaamheid knap verweven zijn.

Visser’s gordijncollectie weerspiegelt een trend van mix & match. Hier combineert hij stofsoorten en maakt hij gebruik van een uitgekiend kleurenpalet dat varieert van subtiele naturel- en aardetinten tot zachte poedertinten en robuuste uni’s. De collectie is erop gericht om thuissferen te verrijken en een statement te maken met zowel visuele aantrekkingskracht als functionaliteit.

Hoogwaardige materialen

Mart Visser, een expert in het creëren van tijdloze mode, tilt nu ook het interieurdesign naar een hoger niveau met gordijnstoffen die het toppunt van klasse en souplesse belichamen. De kern van deze collectie ligt in het gebruik van exclusieve interieurstoffen, allemaal duurzaam geproduceerd, met diepe eerbied voor het milieu. De variatie in structuren en de toepassing van een uitgekiend kleurenpalet – van ingetogen earthy tot zachte pasteltinten – vormen samen een symfonie van elegantie en rust in uw leefruimte. De inspiratie komt rechtstreeks van de stoffen uit zijn Haute Couture collecties, wat elke creatie een echo van de catwalk maakt.

Gordijnen van Mart Visser zijn meer dan een simpel decorstuk; ze zijn een zorgvuldig gecomponeerde blend van materialen, stofsoorten en een hedendaagse mix & match trend. Dit alles komt samen in een collectie die naadloos integreert met elk interieurdesign en een unieke sfeer creëert die zowel visueel als tactiel genot biedt.

Kwaliteit staat voorop in de collectie van Mart Visser

De vloerkledencollectie van Mart Visser is niets minder dan een weerspiegeling van zijn toewijding aan kwaliteit en esthetiek. Met een basis van hoogwaardige materialen zoals wol en viscose bieden de vloerkleden niet alleen visuele pracht, maar ook een heerlijk comfort. Elk ontwerp detailleert zijn streven naar perfectie, waarbij ieder kleed een statement van luxe en finesse in de ruimte legt. De interieurstoffen uit de ‘Mart Visser Designs to Decorate’-lijn zijn vervaardigd met dezelfde zorg en kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van rijke jacquards en subtiele inbetween doeken. Zijn visie op mix & match weerspiegelt zich hier ook, door materialen en kleuren op een dusdanige manier te combineren dat het geheel een balans en harmonie uitstraalt. Bovendien is bij al deze stoffen gedacht aan een verantwoorde productie, milieuvriendelijkheid staat voorop, wat resulteert in een collectie die niet alleen mooi is, maar ook goed voelt.

De keuze voor duurzame en luxueuze stoffen

Bij de selectie van zijn gordijnstoffen en vloerkleden heeft Mart Visser beslist niet over een nacht ijs gegaan. Hij koos voor materialen die zowel duurzaam zijn als luxueus aanvoelen, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben die bijdraagt aan elke ruimte. Geïnspireerd door zijn Haute Couture collecties én abstracte kunst, bedenkt Mart Visser elk stofdesign met een scherp oog voor detail. Het resultaat is een reeks gordijnstoffen die niet alleen de juiste lichtinval en privacy bieden maar ook een esthetische meerwaarde creëren voor de kamer. De gelaagdheid van kleuren, patronen en structuren speelt met de zintuigen, terwijl het milieu een belangrijk facet blijft, gezien de milieuverantwoorde productie en hoge kwaliteitsnormen die Mart Visser nastreeft. Daarmee combineert iedere keuze voor Mart Vissers stoffen weelde met welzijn, een luxueuze uitstraling met een veilig en duurzaam gevoel – een echte verrijking voor het gevoel van thuis.

Transparant items

Transparante items uit de Finest FR Fabrics collectie van Mart Visser voegen een gevoel van zachtheid en verfijning toe aan elke ruimte. Beschikbaar van de meest subtiele transparanten tot aan verduisterende opties, bieden deze stoffen een scala aan mogelijkheden aan de hand van hun varierende structuren en effecten. Of u nu kiest voor de unieke grove reliëfs of voor de delicate changeant effecten, de transparanten zijn ontworpen om te imponeren. De luxe foil prints voegen een verfijnde glans toe, waardoor de stoffen een echte eyecatcher in het interieur worden.

Fijn digitaal bedrukte inbetween-stoffen met subtiele of juist krachtige visuele effecten maken ook onderdeel uit van deze transparante reeks. Sommige transparanten spelen met licht en schaduw, wat de stoffen een diepe dimensie geeft en het interieur een intrigerende textuur biedt. Of het nu gaat om een stoere, grove textuur of een fijnere afwerking, de transparanten van Mart Visser dragen bij aan een lichte en luchtige sfeer in het interieur.

Het gebruik van transparante stoffen in gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie met transparante stoffen van Mart Visser zijn uniek in hun vermogen om diepte en stijl aan een ruimte toe te voegen. De transparanten in deze collectie spelen met licht en hebben soms zelfs een high metallic look, wat een luxueuze touch geeft aan de kamer. Met een diversiteit aan texturen, van grof en robuust tot fijn en elegant, zorgen deze gordijnstoffen voor functionele schoonheid door licht op magische wijze te filteren.

Naast hun esthetische aantrekkelijkheid, kunnen transparante stoffen van Mart Visser sfeer, stijl en een unieke uitstraling toevoegen aan uw huis. Speciale aandacht is er ook voor de ‘double face’ stoffen met twee gezichten, waarbij de ene zijde mat en de andere zijde glanzend is, zodat u zelf de uitstraling van uw raamdecoratie kunt aanpassen. Deze innovatieve designs bieden niet alleen schoonheid, maar ook privacy en lichtregeling, wat ze tot een essentieel element maakt in de hedendaagse interieurstyling.

Het creëren van een lichte en luchtige sfeer in het interieur

De vloerkleden en gordijnstoffen van Mart Visser, zoals die in de Velvet Touch collectie met hun luxe uitstraling en duurzame materialen, zijn ontworpen met een tijdloze esthetiek die bij elke interieurstijl past. De diverse maten, dessins en texturen van de vloerkleden dragen significant bij aan het creëren van een warme en tegelijkertijd luchtige ambiance.

Door de mogelijkheid van maatwerk kunnen Mart Vissers vloerkleden naadloos aansluiten op individuele stijlvoorkeuren en ruimtelijke vereisten, waardoor een lichte en luchtige interieursfeer realiteit wordt. Deze hoogwaardige interieuritems zijn zowel functioneel als mooi; ze zorgen voor de juiste hoeveelheid privacy terwijl ze het natuurlijke licht op sierlijke wijze doorlaten. Zo spelen Mart Vissers gordijnstoffen en vloerkleden een cruciale rol in het creëren van ruimtes waarin licht, luchtigheid en een gevoel van rust centraal staan.

Exclusieve interieurstoffen

Met een collectie die elegantie ademt, vervaardigt Mart Visser exclusieve interieurstoffen waarbij klasse, souplesse en hoogwaardige materialen de leidraad vormen. Geïnspireerd door de wereld van Haute Couture bieden de stoflijnen van Mart Visser een rijk scala aan prachtige unis, rijke jacquards en doeltreffend verduisterende gordijnstoffen. Zijn visie is zichtbaar in elke stof: van zorgvuldig afgestemde kleurschakeringen tot een diversiteit aan tactiele ervaringen, waarbij elke structuur zijn eigen verhaal vertelt.

Duurzaamheid staat voorop bij de productie van de interieurstoffen, waarmee Mart Visser toont zowel aan het milieu als aan zijn ambachtelijke normen en waarden te denken. Speciale nabehandelingen – denk aan een plissé-effect voor extra volume – bieden de stoffencollectie een extra dimensie. Of het nu om subtiele transparanten of om volledig verduisterende materialen gaat, de verfijnde effecten zorgen ervoor dat Mart Vissers interieurstoffen niet enkel een visuele, maar ook een textuurrijke invloed hebben op elk interieur.

Het creëren van unieke en exclusieve designs voor het interieur

De lancering van een complete lijn van raamdecoratiestoffen, in samenwerking met Headlam, onderstreept de focus van Mart Visser op exclusiviteit en milieuverantwoorde productie. Elke gordijnstof en elk vloerkleed is ontworpen met een minutieuze aandacht voor detail, waarbij elegantie en moderne vormgeving samenkomen om tijdloze en luxueuze interieurdesigns te bewerkstelligen.

Mart Vissers designfilosofie, waarbij mode en interieur hand in hand gaan, blijkt uit de toepassing van de mix & match trend uit de mode in zijn gordijncollectie. Variatie in structuren en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet zijn hierbij kenmerkend en leveren een visueel stimulerend geheel op. Geïnspireerd door zijn creaties voor de catwalk en zijn affiniteit met abstracte beeldende kunst, biedt Mart Visser met zijn interieurstoffen een artistiek pallet die elk interieur naar een hoger niveau tilt.

Variatie in structuren

De Mart Visser “Designs to Decorate” collectie is een ware showcase van textuurdiversiteit en draagt de handtekening van een echte modeontwerper. Van de subtiele transparanten tot de volledig verduisterende stoffen, elk exemplaar in de collectie toont zijn unieke karakter door middel van diverse structuren. Speciale nabehandelingen zorgen voor een gevoel van volume, terwijl grove reliëfs en changeant effecten de stoffen een tastbare dimensie geven. De jacquards springen eruit met hun grafische designs en ton-sur-ton tinten, waardoor ze een krachtig visueel statement maken. Digitaal bedrukte inbetween stoffen vertonen subtiele tot krachtige effecten die de variatie in texturen accentueren. Maar ook de transparante items spelen een ingenieus spel met licht en schaduw, waardoor ze diepte toevoegen aan elke ruimte. Deze liefde voor structuur en textuur is geënt op de haute couture achtergrond van Mart Visser en zijn meesterschap in het combineren van materialen die zorgen voor een harmonieuze mix & match aanbod.

Gehele collectie

Mart Visser heeft naam gemaakt in de haute couture, maar zijn artistieke expertise strekt zich ver uit over de grenzen van mode alleen. Zijn talenten schitteren door in zijn gehele collectie van gordijnstoffen en vloerkleden, die dezelfde klasse, souplesse, en het gebruik van hoogwaardige materialen uitademen als zijn kledinglijnen. Deze exclusieve reeks interieurstoffen, duurzaam geproduceerd met respect voor het milieu, vloeit voort uit een blend van praktische elegantie en artistieke verfijning. Stoffen zoals unis en jacquards, samen met de strategisch ontworpen verduisterende gordijnen, tillen elk interieur naar een hoger niveau. De vloerkleden zijn direct afgeleid van Mart Vissers abstracte schilderijen en installaties, waarbij handgemaakte creaties in diverse kleuropties en prints zich met trots presenteren als ware kunstwerken voor de vloer. De ontwerpen zijn beïnvloed door de natuur – van het subtiele reliëf en kleurverloop tot de impressionistische manieren van veroudering.

Een uitgebreide collectie van gordijnen, vloerkleden en raamdecoratie

In de uitgebreide collectie van Mart Visser vindt men schitterende uni-gordijnen, rijke jacquards, delicate inbetweens en praktische verduisterende gordijnstoffen, die allemaal hun oorsprong vinden in zijn Haute Couture collecties. Deze collectie staat symbool voor klasse en souplesse, gerealiseerd door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen. De kleurengamma’s, die variëren van naturel- en aardetinten tot verfijnde ton-sur-ton gradaties en stoere unis, strelen het oog. Ze worden subtiel gecombineerd met poedertinten van roze en grijs-blauw, om een sfeer van serene rust te creëren. Met een scherpe focus op duurzaamheid en respect voor het milieu, belooft elke gordijn een luxueuze uitstraling met een geruststellend gevoel van duurzaam comfort.

Ontdek de veelzijdige collectie: grafische vormen ontmoeten couture

Ben je op zoek naar iets unieks en eigensinnigs voor je interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze nieuwe collectie vind je een scala aan grafische vormen die gecombineerd worden met de finesse van couture.

Onze tapijten en raamdecoratie stoffen zijn ontworpen met diepe kleuren en spannende patronen, die je interieur een gedurfde en stijlvolle uitstraling geven.

Of je nu kiest voor een opvallend vloerkleed of een subtiele gordijnstof, met onze complete lijn vind je altijd de perfecte match voor jouw interieur.

Laat je inspireren door onze veelzijdige collectie en kom langs in onze winkel om onze nieuwe tapijten en gordijnen 1 op 1 te bewonderen.

Meer Projecten