InterieurCorner
Interieur Corner is al 24 jaar gevestigd in het winkelgebied van Wateringen.
Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, behang, raambekleding, binnenzonwering, gordijnstoffen.

Ma – Za Geopend – Zondag Gesloten

Kwaklaan 2, Wateringen Westland

 

Woontrends

Vraag erover in onze woonwinkel
Woontrends

Interieur corner weet alles van de laatste woontrends

Ga je mee met de woontrends voor warm en intiem? Of juist voor hard en robuust. Niets is zo persoonlijk als de keuze van uw interieur en de bijpassende trend. De wereld van het wonen heeft zich de laatste jaren verdiept. Nieuwe materialen en interieurs komen samen in de laatste woontrends. Maar, wat is een woontrend precies? Dat kunnen we het beste uitleggen aan de hand van enkele voorbeelden. Het jaar 2016 was bijvoorbeeld een veelbelovend jaar op het gebied van wonen en woontrends. Neem de woontrend Urban Astronaut. Gebaseerd op de ruimte die een steeds grotere inspiratiebron vormt. Sterren, planeten en de kosmos komen samen in deze bijzondere woontrend, die bestaat uit futuristische en minimalistische designs. De basiskleuren zijn wit en zwart, maar er is ook ruimte voor zachte pasteltinten.

Niet helemaal uw stijl? Dat is goed mogelijk. U had in 2016 ook kunnen kiezen voor Art Lover of It’s a man’s world. Bij de eerste is een combinatie gevonden tussen de laatste kunsttrends waarbij ruimte is voor een eigen stijl. Denk aan grote, lichte ruimtes met artistieke elementen. Of uitgesproken prints en felle kleuren. De woontrend It’s a man’s world kenmerkt zich door stoer en mannelijk. Ruige materialen worden gebruikt, zoals steen en beton.

De moderne woontrends zijn lang niet voor iedereen aantrekkelijk. Logisch ook. Een warme, huiselijke twist toevoegen aan een trend werkt voor veel mensen al goed. Zachte kleuren en warm textiel dragen bij aan een huiselijk gevoel. Handig om te weten: ieder jaar wordt er een kleur gekozen die als trend dient. Leuk, maar vergeet niet dat uw interieur lang meegaat. Duurzaamheid is daarom nog altijd van belang bij uw keuze voor materiaal, kleur en stijl.