0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Nieuwbouw

Het gebeurt niet iedere dag dat u een nieuwbouwwoning betrekt. En wat komt hier veel bij kijken! Veel van onze klanten komen langs met geweldige plannen. Hoe mooi is het wel niet als je een nieuw huis helemaal kunt inrichten zoals je zelf wilt? De inrichting van een nieuwbouwwoning gaat veel verder dan alleen het aanschaffen van meubels. Je kunt je geheel eigen ambiance creëren! Een inspirerend warm thuis, waar je vol trots je vrienden en familie over de vloer krijgt.

Spannend en uitdagend

Het is voor veel mensen spannend én uitdagend. Een nieuw interieur uitzoeken dat bij je past! De bezoekers van onze woonwinkel in de regio Westland en Den Haag willen alles weten, alles zien en alles voelen! Uiteraard begrijpen wij dat bij Interieur Corner. Daarom helpen we je graag. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden die onze woonwinkel in Wateringen biedt.

Persoonlijke aandacht

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die je behoort te krijgen in een woonwinkel. Op het gebied van materialen, styling, design en trends: we vertellen u er alles over en u zult zien dat u zich op uw gemak voelt in onze woonwinkel waar de mogelijkheden onbeperkt lijken. We begroeten u met een lekker kopje koffie en daarna begeleiden we u door onze woonwinkel totdat u tevreden bent en weet wat u wil weten. Tot snel in Wateringen!