InterieurCorner
Interieur Corner is al 24 jaar gevestigd in het winkelgebied van Wateringen.
Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, behang, raambekleding, binnenzonwering, gordijnstoffen.

Ma – Za Geopend – Zondag Gesloten

Kwaklaan 2, Wateringen Westland

 

Nieuwbouw Projecten

Maak een afspraak of kom langs in de winkel
Uitgelicht Project: De Primeur

Interieur Corner is met trots preferred supplier van De Primeur

Uitgelicht De Primeur
Nieuwbouw Projecten

Wij kunnen u ondersteunen met een nieuwbouw project

Het gebeurt niet iedere dag dat u een nieuwbouwwoning betrekt. En wat komt hier veel bij kijken! Veel van onze klanten komen langs met geweldige plannen. Hoe mooi is het wel niet als je een nieuw huis helemaal kunt inrichten zoals je zelf wilt? De inrichting van een nieuwbouwwoning gaat veel verder dan alleen het aanschaffen van meubels. Je kunt je geheel eigen ambiance creƫren! Een inspirerend warm thuis, waar je vol trots je vrienden en familie over de vloer krijgt. Sfeer en styling zijn enorm belangrijk en zelfs bepalend voor onze klanten bij hun keuze voor interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet inrichtingen van nieuwbouwhuizen. Onze service gaat veel verder. We denken graag mee over het creatief afwerken van de vloeren, de ramen of de muren. Precies op de manier die u wilt, maar waarvan u dacht dat het niet bestond. Ga mee met de trends en laat je vervoeren door onze modieuze interieurwereld vol kleuren, materialen en styling. Onze adviseurs geven u advies op maat. Zij kunnen u alles vertellen over trends, mogelijkheden en helpt u onderweg naar uw complete droomhuis!

Bij ons is het mogelijk om een kennismakingsborrel te organiseren van het nieuwbouwproject waar u komt te wonen. Hiervoor plannen wij dan een gezellige borrel in de winkel en zullen we ons verdiepen in het project zodat we vragen kunnen beantwoorden en u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij de bouw van uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat de mogelijkheden zijn als je vloerverwarming in je huis krijgt.

Interieur Corner Nieuwbouw

Wij werken samen met makelaars en projectontwikkelaars en weten wat er speelt in de markt. Laat u inspireren door alle mogelijkheden. Vergeet vooral uw bouwtekeningen niet als u langskomt.