0174 - 298714| info@interieurcorner.nl

Jouw partner voor interieur-trends in Wateringen

Op zoek naar inspiratie voor jouw interieur in Wateringen, Den Haag of omgeving? Interieur Corner Wateringen is dé specialist in het creëren van stijlvolle en eigentijdse interieurs die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Met onze jarenlange ervaring en passie voor interieur-trends, helpen we je graag bij het realiseren van je droominterieur.

Interieur-trends 2024 in Wateringen

We blijven continu op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur. In 2024 zien we een aantal interessante trends in Wateringen:

  • Duurzaamheid: Duurzame materialen zoals gerecycled textiel, natuurlijke stoffen en FSC-gecertificeerd hout winnen aan populariteit.
  • Retro-invloeden: Retro-elementen uit de jaren 60 en 70 komen terug, met geometrische patronen, rijke kleuren en fluweelachtige texturen.
  • Botanische prints: Haal de natuur binnen met prints van bladeren, bloemen en planten in groene en aardse tinten.
  • Mix & match: Combineer verschillende stoffen, patronen en texturen voor een unieke en persoonlijke touch.

Interieuradvies op maat in Wateringen

Onze ervaren interieur-adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te bespreken, en vertalen deze vervolgens naar een concreet plan.We adviseren je over de indeling van je ruimte, de keuze van meubels, stoffen, kleuren en accessoires.

Interieur Corner Wateringen: Meer dan alleen meubels

Naast een breed scala aan meubels, bieden we bij Interieur Corner Wateringen ook diverse andere diensten aan:

  • Maatwerk: We kunnen meubels op maat laten maken, zodat ze perfect passen bij jouw interieurwensen.
  • Stoffering: We stofferen jouw meubels met hoogwaardige stoffen in de stijl die jij wenst.
  • Gordijnen en raamdecoratie: We adviseren je over de juiste gordijnen en raamdecoratie voor jouw ramen.
  • Verlichting: We helpen je bij het kiezen van de juiste verlichting om de sfeer in jouw interieur te creëren die jij wenst.

Bezoek onze showroom in Wateringen

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires? Of wil je graag interieuradvies op maat?Breng dan een bezoek aan onze showroom in Wateringen. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Interieur Corner Wateringen: Jouw partner voor een stijlvol en eigentijds interieur

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of een paar kleine accenten wilt toevoegen, Interieur Corner Wateringen is jouw partner voor een stijlvol en eigentijds interieur. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom in Wateringen.

Meer Projecten