InterieurCorner
Interieur Corner is al 24 jaar gevestigd in het winkelgebied van Wateringen.
Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, behang, raambekleding, binnenzonwering, gordijnstoffen.

Ma – Za Geopend – Zondag Gesloten

Kwaklaan 2, Wateringen Westland

 

Extra Service

Ook voor grotere verbouwingen en renovaties
Extra Service voor U

Dan blijft alles gemakkelijk in 1 hand

Omdat alleen het beste goed genoeg is, heeft Interieur Corner een zeer hoog serviceniveau. Omdat wij de woonwinkel voor iedereen zijn. Waarom zouden ouderen, die slecht ter been zijn, niet mogen genieten van ultiem winkelgenot in onze winkel? Daarom hebben een unieke haal- en brengservice. Maar wij doen nog veel meer voor onze klanten. Kijk naar het overzicht van al onze extra’s.

  • Haal- en brengservice. Speciaal voor ouderen en mindervalide mensen hebben wij een haal-en brengservice. Maak een afspraak met ons en wij halen u thuis op. Nadat we klaar zijn in de winkel brengen we u ook weer thuis. Wilt u liever dat we bij u thuis langskomen? Geen probleem. Uiteraard doen we dat ook graag voor u.
  • Afronding. Geen zin om zelf te behangen of te schilderen? Lukt het niet met het leggen van uw nieuwe vloer? Wij ontzorgen u compleet en nemen al het zware werk uithanden.
  • Schoonmaken. Wilt u uw woning schoon achterlaten of gewoon eens helemaal gereinigd hebben? Bel ons en wij maken het voor u in orde.
  • Ook uw verhuizing regelt u adequaat, snel en voordelig bij Interieur Corner.
Interieur Corner Verbouwservice

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: 0174 – 298 714