InterieurCorner
Interieur Corner is al 24 jaar gevestigd in het winkelgebied van Wateringen.
Wij hebben een ruime keuze aan vloeren, behang, raambekleding, binnenzonwering, gordijnstoffen.

Ma – Za Geopend – Zondag Gesloten

Kwaklaan 2, Wateringen Westland

 

De Winkel

Kom gezellig langs bij Interieur Corner
Interieur Corner

Wij zijn er voor uw woongenot!

Welkom in onze winkel! In de 26 jaar van ons bestaan is Interieur Corner steeds voor al onze klanten een warme inspiratiebron geweest. Want het inrichten van je huis, dat is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat en laten daarom graag zien wat er allemaal mogelijk is. Hier op de website zie je daarvan een voorproefje. Wij hebben onze moderne woonwinkel voorzien van alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor als je wil weten wat de laatste woontrends zijn. Of je nou alleen een nieuwe vloer wilt of een compleet interieur. Wij zijn er voor iedereen. Bij Interieur Corner hebben we een zeer uitgebreide collectie. Wil je weten wat bij jou past? Kom gerust langs in onze gezellige winkel in het centrum van Wateringen.

Het is voor veel mensen spannend én uitdagend. Een nieuwe interieur uitzoeken dat bij je past! De bezoekers van onze woonwinkel in de regio Den Haag willen alles weten, alles zien en alles voelen! Uiteraard begrijpen wij bij Interieur Corner dat. Daarom helpen we je graag. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden die onze woonwinkel in Wateringen biedt. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die je behoort te krijgen in een woonwinkel. Op het gebeid van materialen, styling, design en trends: we vertellen u er alles over en u zult zien dat u zich op uw gemak voelt in onze woonwinkel waar de mogelijkheden onbeperkt lijken. We begroeten u met een lekker kopje koffie en daarna begeleiden we u door onze woonwinkel totdat u tevreden bent en weet wat u wil weten. Tot snel in Wateringen!

InterieurCorner Deskundig Advies
1

Deskundig Advies

Persoonlijkheid en karakter. Het inrichten van uw woning, uw praktijkruimen of uw bedrijfspand moet passen bij wie u bent. U moet zich er helemaal comfortabel bij voelen en daarom is het belangrijk om de tijd te nemen. Die krijgt u bij ons. Wij hebben ontzettend veel ervaring op het gebied van interieur en delen die kennis graag met u. Als u door onze woonwinkel loopt, proeft u de warme sfeer en raakt u geïnspireerd door de mogelijkheden en de stijlvolle composities. U komt vast op nieuwe ideeën. Samen met u begeleiden we u naar de interieurkeuze die bij u past. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden maken we een inrichting waarna we samen tot een passend interieuradvies komen. We slaan geen detail over en voorzien uw droominterieur van perfecte styling. Geïnspireerd geraakt? Kom langs en onderga het heerlijke gevoel van ultiem woongenot.

InterieurCorner Ruim Assortiment
2

Ruim Assortiment

Warme kleuren en stoffen? Een strak design? Als u op uw gemakt door onze winkel wandelt, voelt u vanzelf waar u naar op zoek bent. Interieur Corner heeft alles om uw huis schitterend aan te kleden. Raamdecoratie, vloeren, muren. Ze vormen zich naar uw smaak en stijl. We letten tot op de kleinste details en voorzien uw wensen van stijlvolle details. Ons zeer complete assortiment zal u verrassen. Er kan meer dan u denkt!

InterieurCorner Officiële Dealer
3

Officiële Dealer

Het is vanzelfsprekend maar toch vermelden we het met enige trots. Interieur Corner werkt met de beste kwaliteitsproducten en wij beschikken over alle A-merken. Want of u nou nieuwe stoffering zoekt of een complete inrichting, de keuze voor uw interieur is persoonlijk en duurzaam. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Betekent dit dat we duur zijn? Dat hoeft helemaal niet! Een stijlvol, warm en inspirerend interieur is voor iedereen haalbaar. Ook op zoek naar perfect woongenot? Kom gerust langs en we vertellen je alles wat je wil weten.

Goed om te weten: wij komen bij u langs om de exacte maten op te nemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Kijk ook bij onze extra services.

Wij verkopen o.a.

 • Tapijt
 • Laminaat
 • Vinyl
 • PVC vloeren
 • Houten vloeren
 • Vitrage
 • Inbetweens
 • Gordijnen
 • Binnen & Buitenzonwering
 • Shutters
 • Behang